Med 75 års erfarenhet behärskar vi det mesta inom tak

Med Wettergrens Tak kan du känna dig trygg med att ditt tak håller i många år framöver. Vi hjälper dig med allt inom tak såsom plåttak, papptak, omläggningar och solceller.

Takserviceavtal

Ibland går det inte att missa att ditt tak behöver lagas medan andra gånger är det inte lika tydligt. Med ett takserviceavtal behöver du inte oroa dig, vi gör kontinuerliga undersökningar på ditt tak.

Låglutande tak/papp och takduk

Efter över sjuttiofem år i takbranschen har vi hunnit lägga många kvadratmeter papptak och takduk. Efter åren gått så har platta och låglutande tak blivit en av våra specialiteter inom tak.

Solceller

Vi erbjuder nu solceller. Sänk dina elkostnader och bli din egen elproducent genom att installera solceller på taket. En lönsam investering som både gynnar klimatet och plånboken.

Plåtarbeten

I vår plåtverkstad skräddarsyr vi de bästa plåtlösningarna för varje uppdrag. Vi vill alltid garantera våra kunder att de plåtarbeten som vi åtar oss håller högsta möjliga kvalitet och livslängd. Vi har även möjlighet att ta med oss en verkstad ut till våra kunder, detta är möjligt via vår rullande verkstad.

Besiktning av yttertak

Yttertakets främsta funktion är att skydda huset mot väder och vind. Anlita oss och vi kommer besikta ert tak under två tillfällen per år, en gång på våren och en på hösten.

Brandventilatorer/brandluckor

En gång varje år ska brandventilatorer och brandluckor funktionsprovas och detta är fastighetsägarens ansvar enligt lag. Detta kan rädda ert och era medmänniskors liv.

Taksäkerhet

På Wettergrens utförs alla taksäkerhets besiktningar och montage av licensierade montörer. Anlitar ni oss kan ni vara säkra på att arbetet utförs enligt gällande krav.

Takkupoler

En takljuskupol ger ett trevligt inomhusljus. De behöver bytas ut efter 20-30 år, då solen torkar ut plasten och göra den spröd. Även tätningarna torkar ihop och med värmeläckage som följd.

Snöröjning

När snön faller och lägger sig som ett snötäcke på taken blir många oroliga. Slipp oroa er över er egen och andras säkerhet och förstör inte era tak med snöskyffeln. Låt oss snöröja era tak.

Takpannor

Vi levererar alltid en helhetslösning där alla produkter har en samhörighet. Vi utför även mindre servicearbeten på takpannetak. Fråga oss gärna vid takfunderingar.

Utbildningar inom tak

Vi utbildar fastighetsägare, förvaltare, fastighetsskötare och inköpare inom följande områden: taksäkerhet, lagar och förordningar, garantier och tätskikt.
Varmt välkomna att kontakta oss för mer information.

Kontakta oss gärna för mer information